Waarom wij?

Erkend HUIDspecialist®
Extra geselecteerde producten
Professioneel advies
Eigen huidpraktijk
Meer dan 35 jaar ervaring
Persoonlijke service
Gratis afhalen op afspraak
Betaal in veilige omgeving
Gratis verzending v/a € 35.-
Gezonde-Huid-Shop 

verbeterjehuid.png                                                Wie is Skin-Xperience?                                                

       Birgit Kruger                                                                                                                                                                                                        

De Gezonde-Huid-Shop en mijn schoonheidssalon Skin-Xperience in Doesburg, vormen een geheel.  In mijn schoonheidssalon doe ik nog bijna dagelijks mijn ervaringen op. Dat doe ik al meer dan 25 jaar met heel veel plezier. 

Skin-Xperience Birgit Kruger is een schoonheidssalon in Doesburg voor mannen en vrouwen, waarbij wij  diverse gezichtsbehandelingen toepassen op het gebied van huidverjonging (anti-aging) en huidverbetering met zichtbaar goede resultaten. Natuurlijk kun je bij Skin-Xperience ook terecht voor een heerlijke, ontspannen gezichtsbehandeling, waardoor je huid weer een goede opfrisser krijgt. Skin-Xperience behandelt niet alleen de huid van buitenaf, maar voorziet, indien nodig, de huid ook van de nodige voedingsstoffen van binnenuit.

De schoonheidssalon heeft een groot klantennetwerk in de regio’s Doesburg, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Zevenaar, Zutphen, Dieren en omstreken. 

Mijn opleiding heb ik in Duitsland voltooid op een van de meest bekende en vooraanstaande vakscholen van Duitsland; De "Vakschool voor dermatologische cosmetiek Christine Schrammek" in Essen (D). Skin-Xperience is aangesloten bij de brancheorganisatie HUIDspecialist®.

HUIDspecialist-Gezonde-Huid-Shop.jpg

 

Wat is het leukste aan Skin-Xperience?

"Ik heb een ontzettende passie voor mijn vak. Het geeft mij heel veel voldoening wanneer ik mensen kan helpen de kwaliteit van de huid op een natuurlijke manier te verbeteren, of ze te helpen met hun huidprobleem van welke aard dan ook. Dat maakt niet alleen de klant blij maar geeft ook mijzelf ook erg veel voldoening. Het is fijn alle tools in huis te hebben om de huid zowel vanaf de buitenkant als de binnenkant in topconditie te krijgen en te houden. 

Waarom Gezonde-Huid-Shop ?

"Om de kwaliteit van de huid te verbeteren is er vaak meer nodig dan een goede crème. De huid is meer dan alleen een buitenkant. Verreweg de meeste shops bieden voornamelijk cosmetische of huidverzorgingsproducten aan, gericht op de buitenkant. De huid heeft echter meer dan alleen een buitenkant. Een gezond lichaam en ook voeding voor de huid, zoals essentiële vitaminen en mineralen spelen een belangrijke rol bij het in stand krijgen (en houden) van een mooie gezonde huid.

"Cliënten bleken erg enthousiast en tevreden te zijn over onze producten. Klanten wilden deze graag ook zelf bestellen. Om deze service te bieden ben ik, samen met mijn partner Fred, een webshop met huidverbeterende producten gestart waarbij alle aanwezige producten vanuit een professionele insteek zorgvuldig zijn geselecteerd. Er is een duidelijke behoefte aan werkzame producten zonder overbodige of schadelijke ingrediënten en daar willen wij de mensen graag kennis mee laten maken. Gezonde-Huid-Shop maakt dit mogelijk".

 

"Gezonde shop voor huid en lichaam - Gezonde Huid Shop!"